Pentuehaaveemme joulukuussa 2019!


Sharleis Viceroy Verner
"Vuki"

A/A 0/0
LTV1, VA0, SP0
CEA-vapaa

RTK1 Goldlady's She's Thunderstorm
"Tyyne"

A/A 0/0
LTV0, VA1
CEA-vapaa
LT: +80 laukausvarma

Olemme etuoikeutettuja, kun saimme ihanan Tyynen jalostuslainaan Mikolta ja Katjalta. Tyynen kautta jatkuu meijän oma Nuuskakairan linja. Tyynessä on kutsumanimestään ja sirosta ulkomuodostaan huolimatta aimo annos toimintaa. Kevytliikkeinen, makeasti kroppaansa käyttävä narttu, jolta ei paukut lopu harrastuskentillä. Korkealla työmoraalilla painavan Tyynen työskentelyä hakumetsässä on ilo seurata.

Pippurista pikku-Tyyneä tasapainottamaan saimme upean Vukin. Vuki elelee kaupunkilaiskoiran elämää Espoossa, kulkee junalla, bussilla ja ratikalla, sitä ei hirvitä metelit, erilaiset alustat tai ihmistungokset. Ihanan suora, rento ja komea äijäkoira. Vukille tehtiin jalostuskäyttöön vaadittavat terveystutkimukset näitä treffejä varten aivan äsken ja pian 9-vuotias äijä on luustoltaan edelleen moitteettomassa kunnossa. Eikä ikä näy tässä herrassa muutenkaan!

Tyyne on astutettu Vukilla. Kirjoittelemme molemmista vanhemmista lisää piakkoin.

Pentue linjataan Sharleis B-pentueeseen, tavoitteena säilyttää toimiva työcollie, joka on aina valmis toimintaan, mutta kestää toimettomuuttakin tarpeen vaatiessa.Vukin kuvat © Suvi Lehto

Ylemmät Tyynen treenikuvat © Anni Malkamäki Esineruutukuva © Minna Isonikkilä