2022
(Sivu on kesken, tarkemmat tiedot Koiranetistä.)

KOIRUUKSIEN KALLE KANUUNA
"Karlo"

Silmät: cea-vapaa (geneettisesti kantaja),
Distichiasis (ylimääräisiä ripsiä)
Lonkat: A/A
Kyynärät: 0/0
Selkä: LTV1 SP0 VA0
MDR1: -/- (lääkeaineyliherkkä)
DM N/N (geneettisesti terve)
FGF8: N/N (ei kanna pitkäkarvageeniä
)Luonnetesti: +170 laukausvarma

Karlo on virallisen nimensä mukainen aktiivinen, nopea ja ketterä kaveri, joka tykkää tehdä kaiken täysillä. Sen kanssa treenataan tokoa, agilityä ja pk-jälkeä.


Karlo on nöyrä ja haluaa aina olla mieliksi. Treeneissä se palkkautuu hyvin namilla mutta leikki on aina parasta. Kaikki ihmiset, niin lapset kuin vanhukset, on Karlon mieleen ja kotona se köllöttelee aina vieressä.

Vieraisiin koiriin suhtautuminen on epävarmempaa, mutta tuttujen koirakavereiden ja oman lauman uroksen kanssa tulee hienosti toimeen. Karlo on ääni- ja alustavarma.

LEATHAN LINN GWETHIL NANETH ELEI
"Joli"


Silmät: CEA-vapaa
Lonkat: A/A
Kyynärät: 0/0

Selkä: LTV0, VA1, SP0

Joli on aurinkoinen koko perheen koira! Se nauttii paijailuista ja on mielettömän pitkäpinnainen niin lasten, kuin koirakavereidenkin kanssa. Sosiaalisin koira, mitä minulla on ollut. Ystävällinen, muttei mielistelevä.

Jolin kanssa harrastetaan PK-jälkeä, agilitya ja TOKOa. Joli on suorittanut BH:n ja tokourakin on jo korkattu. Lisäksi Jolilla on hyväksytty MH.

Joli palkkautuu ruualla ja onkin varsin kaikkiruokainen tyyppi. Sen kanssa kaikki tekeminen on ennen kaikkea mukavaa! Kaiken se tekee häntä heiluen.

Pennuista toivon helppoja perhekoiria, mutta uskon näistä löytyvän myös potkua erilaisiin harrastuksiin! Kokoa tällä sakilla tulee myös oletettavasti olemaan hitusen yli tarpeen. Harrastavina kasvattajina toki toivomme harrastavia koteja muksuille ja olemme valmiita tukemaan peruskoulutuksen lisäksi pk-jäljellä, pk-viestillä, tokossa, rallytokossa, agilityssa ja noseworkissa.
Kaikki pennut tulevat olemaan sileäkarvaisia.